UZMANLAR DERNEĞİNİN (UZDER) BAşKANLIĞIMIZI ZİYARETİ

Uzmanlar Derneği (UZDER) Genel Başkanı Sayın Yakup TOPRAK ve beraberindeki heyet Başkanımız Sayın Mehmet Ali KUMBUZOĞLU’nu Makamında ziyaret etmiştir.

Uzmanlar Derneği (UZDER) Genel Başkanı Sayın Yakup TOPRAK, Dernek olarak Uzman Jandarma ve Uzman Erbaşların çalışma şartları ve özlük haklarına ilişkin görüşme ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla Devlet Personel Başkanlığını ziyaret ettiklerini dile getirmiştir.

Başkanımız Sayın Mehmet Ali KUMBUZOĞLU, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek farklı meslek gruplarından gelen ziyaretçilerin yaşadıkları sıkıntıları dinlemek suretiyle çözüm önerileri geliştirmeye önem atfettiklerini belirtmiştir. Devlet Personel Başkanlığı olarak Uzman Jandarma ve Uzman Erbaşların yaşadıkları sorunları dinleyip, bu sorunların çözümüne yönelik öneriler geliştirmekten de memnuniyet duyacaklarını dile getirmiştir.