AÇIKLAMA 01.10.2014

01 Ekim 2014 tarihinde Milli Savunma Bakanlığında yapılan görüşme de Bakanlık tarafından sorunlar ile ilgili yapılan faaliyetler dosya olarak hazırlanarak UZDER'e elden teslim edilmiştir.Takdir tüm meslektaşlarımızındır.

Önemli olan,ne söylediğiniz değil ne yaptığınızdır.

Bizlere bunu tatbik edenler yerlerini sevdilerse bu böyle sürüp gidebilir.Önce bunun sizin iyiliğiniz adına olduğunu kendilerine, vicdanlarına güzelce yedirmiş olabilirler hatta bu tüm uzmanlar için en iyisidir. öncelikle buna kendileri canı yürekten inanmış olabilirler.Ama biz inanmıyoruz.

Bir şeyi yapmak isteyen yolunu bulur,yapmak istemeyen de nedenini bulur.

Ama biz Uzman Jandarma ve Uzman Erbaşlar olarak artık yeter diyoruz ve böyle sizin gibi düşünmüyoruz.

Ancak verdiğimiz bu onur ve itibar mücadelesi çıkmaz bir sokağa doğru ilerlemekte ve sabrımızı zorlamaktadır. Artık masal dinlemek istemiyoruz, Kurum öz evlatlarına üvey evlat muamelesi yapamaz. Mağduriyetlerimizi katmerleştirmeyin, gururumuzla oynamayın. Göz göre göre yaşatılan bu haksızlığa bir son verin artık...

Uzder Genel Başkanı