DUYURU 05.05.2014

Saygıdeğer Meslektaşlarımıza bir hususu ve müjdeyi önemle arz etmek isterim ki ; Değerli camiamıza daha önceden de müteaddit defalarda ve 22 ARALIK 2013 tarihindeki Dernek Başkanlığı adaylığım esnasındaki Seçim konuşmamda seçim argümanı olarak kullanmış olduğum UZMAN camiamız adına neden bir GÜVENLİK ŞİRKETİMİZ olmasın şeklindeki beyanıma atfen, Güvenlik Şirketinin hem tecimsel anlamda hem de maddi anlamda külfet getireceğini değerlendirip bugün yani 05.05.2014 tarihi itibari ile HÜR ÖZEL GÜVENLİK VE SAVUNMA İŞÇİLERİ SENDİKASI (HÜR ÖZGÜV-SEN)'i tesis etmiş ve kurmuş bulunuyoruz,öncelikle tüm camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ve niyaz ederiz.

Değerli arkadaşlar sizlerinde taktir edeceği ve değerlendireceği üzere,bir tasvir yapmak gerekirse dernekler gelenekçi bir yapıya sahiptirler, yani geleneklerde yaptırım olmaz,serbestlik prensipleri öndedir, fakat Sendikalar töre gibidir yaptırımları vardır serbestlik yoktur ve sendikalar Sivil Toplum Örgütlenmesinin Türkiye standartlarında en üzerinde kuruluşlardır. Bizler de proaktif dernekçilik anlayışımız gereği sendikaların siyaset kanallarındaki etkisini de düşünüp değerlendirerek camiamıza yönelik haklı hak savunumlarımıza katkısının büyük olacağını düşünmemizden mütevellit HÜR ÖZGÜV-SEN”i kurduk.

Saygıyla Arz ederiz.

UZDER Gn.Başkanı